AYDOĞDU ORTAOKULU

WEB https://aydogduortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Aydoğdu Ortaokulu Akasya sok no1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ
VİZYON : Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.50-15.20
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : TEKİRA ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN 2 SOKAK ÜSTÜ. YEŞİL HAT DOLMUŞLARLA VE OTOGARDAN AYDOĞDU HATTI OTOBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : SÜLEYMANPAŞA İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri : 350
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZ YILDIZ HENTBOL TAKIMI 13 öğrenci ile çalışmalarına devam etmektedir. Anadolu Yıldızlar Erkek Hentbol Takımında 4 öğrencimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : BU OKULDA VELİ İLETİŞİM PROJESİ, KOÇLUK EĞİTİM PROJESİ, TEKİR-AĞ PROJESİ, KAPSAYICI EĞİTİM PROJESİ DESTEKLENMEKTEDİR.